• APROCHIMIE

    Săruri, acizi, detergenti de producție și de filtrare, articole tehnice din cauciuc, materiale de purificare a apei chimice și industriei alimentare

Despre noi

SRL Aprochimie este una dintre cele mai importante companii din Republica Moldova, care colaborează cu mai multe țări ale lumii. Activitatea noastră principală este de import și export de produse chimice. Comerț cu ridicata și cu amănuntul de produse chimice: săruri, acizi, detergenti de producție și de filtrare, articole tehnice din cauciuc, materiale de purificare a apei chimice și industriei alimentare.

Compania a fost fondata la 01 februarie 1999 În această perioadă, pe piața internațională, am câștigat o experiență neprețuită și parteneri de încredere din țările europene și de Est. Principalii parteneri ai firmei noastre sunt Europa de Est și de Vest, Rusia, China, Asia Centrală și Orientul Mijlociu.

Cooperarea cu firma noastra pentru tine va fi nu numai profitabilă, dar de asemenea şi confortabilă, la un număr de avantaje:

  • În prezent, compania noastra ofera multe companii de produse chimice din Moldova;
  • Poziția geografică favorabilă la intersecția dintre Moldova în Europa de Est și în spațiul post-sovietic, ne permite de a interacționa eficient cu antreprenorii din Balcani și Orientul Mijlociu, care poate da un nou impuls relațiilor economice și de afaceri din regiune și nu numai;
  • Compania "Aprochimie" asculta nevoile clienților, în scopul de a satisface pe deplin nevoile lor;
  • Oferim o gama larga de produse chimice, care sunt utilizate în mod tradițional în diverse industrii;
  • Gamă largă de produse oferite, diferite forme de realizare de aprovizionare face confortabil de a colabora cu noi, prețuri competitive și satisfăcătoare;
  • Specialistii nostri sunt în măsură să vă ofere oricărui client produse de calitate necesare la prețurile profitabile .
  • In afară de produsele chimice industriale, compania noastra poate oferi, de asemenea, o gamă de produse chimice utilizate în industria construcțiilor Sperăm că veți aprecia sugestiile firmei "AprochimieI" și veţi deveni partenerii noștri regulaţi, și vă asiguram că vă vom oferi produse de calitate, şi îmbunătățirea serviciilor. Cu speranta de cooperare, Girectorul general I.F. Hâncu.

Toată Moldova

Serviciile si produsele noastre au o arie de repartitie pe intreaga Republica!

Livrare operativă

Toți partenerii noștri primesc livrarea in termenii indicati in cerere.

Experiență 20 ani

Compania noastră are experienta in domeniul deja de peste 20 ani!

Preluăm comanda

Luăm legătura cu Dvs

Preluăm comanda. Răspundem la toate întrebările clientului.

Producem

Se pregătește comanda conform contractului

În baza cererii se pregătește produsul spre livrare.

Livrăm

Rapid, în toată țara
Livrăm operativ produsele, prealabil bine împachetate.

Contacte

Denumirea companiei: APROCHIMIE SRL

Telefoane: 

Poșta electronică: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Orar de lucru: Luni – Vineri: 8.30 - 17.00

Adresa de facto: str. Petricani, 21, of.318, or. Chisinau, Republica Moldova, MD2059

Copyright 2019 Aprochimie SRL. Made by Giraffe webstudio